Hoe betalen?

U kan via volgende mogelijkheden betalen:

Via Multisafepay:

 De uitvoering van online betalingen (kredietkaarten, debetkaarten en online overschrijvingen) wordt verzekerd door MultiSafepay marktleider in beveiligde online betalingen.

Al uw gegevens zijn opgeslagen op beveiligde servers om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens en kaartnummers kunnen achterhaald worden

1. Kredietkaart
U kan betalen met Visa, Mastercard of Amercian Express. Uw betaling wordt binnen de 24 uur verwerkt. Voor betalingen met Visa, Mastercard of American Express brengen wij geen betaalkosten in rekening. CARTRIDGEonline.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij Multisafepay, gespecialiseerd in online beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, die beveiligd worden door het SSL-protocol. Iedere kredietkaartverrichting en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd. Wij kunnen geen toegang krijgen tot de gegevens van uw kredietkaart.

2. Bancontact/Mister Cash
U kan nu ook betalen via uw Bancontact/Mister Cash-kaart. Uw betaling wordt binnen de 24 uur verwerkt. Voor betalingen met een Bancontact/Mister Cash-kaart brengen wij geen betaalkosten in rekening. CARTRIDGEonline.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij Multisafepay, gespecialiseerd in online beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, die beveiligd worden door het SSL-protocol. Iedere verrichting via uw Bancontact/Mister Cash-kaart en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd. Wij kunnen geen toegang krijgen tot de gegevens van uw bankrekening.

3. Maestro
U kan nu ook betalen via uw Maestro-kaart. Uw betaling wordt binnen de 24 uur verwerkt. Voor betalingen met een Maestro-kaart brengen wij geen betaalkosten in rekening. CARTRIDGEonline.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij Multisafepay, gespecialiseerd in online beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, die beveiligd worden door het SSL-protocol. Iedere verrichting via uw Maestro-kaart en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd. Wij kunnen geen toegang krijgen tot de gegevens van uw bankrekening.

4. KBC-Online
Bent u klant bij KBC? Als u online via onze website betaalt, wordt uw overschrijving dezelfde dag nog verwerkt. Voor betalingen met KBC-Online brengen wij geen betaalkosten in rekening. CARTRIDGEonline.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij Multisafepay, gespecialiseerd in online beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, die beveiligd worden door het SSL-protocol. Iedere verrichting en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd. Wij kunnen geen toegang krijgen tot de gegevens van uw bankrekening.

5. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Bovendien wordt uw betaling binnen de 24 uur verwerkt. Voor betalingen met iDEAL brengen wij ook geen betaalkosten in rekening. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

6. ING

Bent u klant bij ING? Als u online via onze website betaalt, wordt uw overschrijving dezelfde dag nog verwerkt. Voor betalingen met MY ING brengen wij geen betaalkosten in rekening. CARTRIDGEonline.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij Multisafepay, gespecialiseerd in online beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, die beveiligd worden door het SSL-protocol. Iedere verrichting en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd. Wij kunnen geen toegang krijgen tot de gegevens van uw bankrekening. 

7. Belfius

Bent u klant bij Belfius? Als u online via onze website betaalt, wordt uw overschrijving dezelfde dag nog verwerkt. Voor betalingen met Belfius brengen wij geen betaalkosten in rekening. CARTRIDGEonline.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij Multisafepay, gespecialiseerd in online beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, die beveiligd worden door het SSL-protocol. Iedere verrichting en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd. Wij kunnen geen toegang krijgen tot de gegevens van uw bankrekening. 

8. Sofort

SOFORT GmbH uit Gauting bij München werd in 2005 in de eerste instantie als PayNet, later dan als Payment Network opgericht. Het bedrijf biedt producten en diensten aan voor het veilige kopen van waren en digitale goederen op internet. Hiertoe behoort onder meer de betalingsprocedure SOFORT Banking.CARTRIDGEonline.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij Multisafepay, gespecialiseerd in online beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, die beveiligd worden door het SSL-protocol. Iedere verrichting en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd. Wij kunnen geen toegang krijgen tot de gegevens van uw bankrekening. 9. OverschrijvingWij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling per bankoverschrijving te betalen. Een overschrijving binnen Europa is sinds 2009 volledig gratis. De snelheid waarmee uw betaling wordt verwerkt, hangt af van uw bank en duurt gemiddeld 1 à 3 werkdagen. Hieronder vindt u onze rekeningnummers. Gelieve er nota van te nemen dat de verzendingstermijn pas begint te lopen vanaf de ontvangst van de betaling en niet vanaf de besteldatum.

Iban: BE03 0689 0233 8584
Bic: GKCCBEBB10. Cadeaubon

U kan al onze artikelen betalen door onze cadeaubon te gebruiken. De cadeaubon kan slechts eenmaal gebruikt worden en er kan geen korting op gegeven worden. De cadeaubon heeft een unieke code die ingevoerd moet worden op de betaalpagina van onze website. De cadeaubon moet voor het volledige bedrag besteed worden. Er kan geen tegoed toegekend worden voor elke bestelling waarvan de waarde minder is dan de waarde van de cadeaubon. CARTRIDGEonline.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van een cadeaubon.