Brother TZe-251 Tape Cassette Zwart op wit 24mm huismerk

Meer afbeeldingen

Brother TZe-251 Tape Cassette Zwart op wit 24mm huismerk
Excl. BTW: € 8,26 Incl. BTW: € 9,99
Verzending vertrekt binnen 24 uur
Beschrijving

Details

Brother TZe-251 Tape Cassette Zwart op wit 24mm huismerk

Extra informatie

ISO 9001: Levenslange garantie Ja
Artikelnummer TZe-251
Model TZe251
EAN Nee
Kleur Geen kleur
Levertijd Verzending vertrekt binnen 24 uur
Aantal pagina's 24mm
Fabrikant Brother CartridgeOnline huismerk
Voor printer

PTouch 2400
PTouch 2420PC
PTouch 2430PC
PTouch 2460
PTouch 2480
PTouch 2700VP
PTouch 2730VP
PTouch 340
PTouch 3600
PTouch 7500VP
PTouch 7600VP
PTouch 9500PC
PTouch 9600
PTouch 9700PC
PTouch 9800PCN
PTouch E550 WVP
PTouch H500
PTouch P950NW
PTouch PT-P700
PTouch PT-P750W
RL700S

Levering

Status van uw bestelling

De actuele status van uw bestelling ziet u in uw account onder: laatste bestellingen. Wij informeren u per e-mail zodra de status van uw bestelling is veranderd. Hierdoor heeft u een overzicht van de actuele status van uw bestelling.

Bezorging

CARTRIDGEonline.be houdt de prijs voor u zo eenvoudig en transparant mogelijk. U kunt de verzendkosten hier nazien per land: Verzendkosten

Wij leveren via DPD, UPS en Postnl. Indien u niet aanwezig bent zal de chauffeur een briefje achterlaten waar u hem op kan contacteren. Het kan ook zijn dat onze groothandel rechtstreeks levert. Wij laten U dit dan weten via mail.

Klantenservice

Bent u toch niet tevreden over uw bestelling? Dan kunt u de producten weer terug sturen. Onze klantenservice helpt u graag met vragen over het retourneren. Heeft u vragen omtrent de levering van uw bestelling, neemt u contact met ons op via e-mail


Garantie

CARTRIDGEonline.be heeft het doel om hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Dit bereiken we door onze laagste prijs en tevredenheids garanties. 

  • CARTRIDGEonline.be's Herroepingsrecht: Volgens het Europese verzakingsrecht heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst. De verzendingskosten zijn steeds ten laste van de klant. Het verzakingsrecht is niet van toepassing voor producten op maat gemaakt voor de klant. Het Europese verzakingsrecht geldt eveneens niet voor zakelijke klanten.

  • CARTRIDGEonline.be's laagste prijs garantie:

    Wij bieden de beste prijsgarantie op al onze artikelen van ons huismerk.

  • Gecertificeerd voor gegevensbescherming:

    Niets is belangrijker dan de bescherming van uw gegevens - dat is de reden waarom wij altijd werken met gecertificeerde SSL-codering wanneer uw bestelling begint. Om de wijze van betaling zo veilig mogelijk te maken, hebben wij deze herhaaldelijke getest en een gecertificeerde certficiaat bij RapidSSL afgenomen. Zo kan u er zeker van zijn dat uw informatie veilig over het internet wordt verstuurt.

    Al onze betalingen worden veilig afgehandeld door Multisafepay.


Beoordelen