Epson T544100 C13T544100 Inktcartridge foto zwart huismerk cartridgeonline

Meer afbeeldingen

Epson T544100 C13T544100 Inktcartridge foto zwart huismerk cartridgeonline
Excl. BTW: € 29,35 Incl. BTW: € 35,51
Verzending vertrekt binnen 24 uur
Beschrijving

Details

Epson T544100 C13T544100 Inktcartridge foto zwart huismerk cartridgeonline

Geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant.

Uiteraard ook op dit cartridgeonline.be huismerk levenslange garantie.

Stukken goedkoper zonder kwaliteitsverlies.

Het gebruik van gerecycleerde toners is ook beter voor het milieu.


Extra informatie

ISO 9001: Levenslange garantie Ja
Artikelnummer T544100
Model C13T544100
EAN Nee
Kleur Zwart
Levertijd Verzending vertrekt binnen 24 uur
Aantal pagina's 220ml
Fabrikant Epson CartridgeOnline huismerk
Voor printer

Color Proofer 7600
Color Proofer 9600
Stylus Pro 4000
Stylus Pro 4000C 4
Stylus Pro 4000C 8
Stylus Pro 4000C 8PS
Stylus Pro 7600
Stylus Pro 9600

Levering

Status van uw bestelling

De actuele status van uw bestelling ziet u in uw account onder: laatste bestellingen. Wij informeren u per e-mail zodra de status van uw bestelling is veranderd. Hierdoor heeft u een overzicht van de actuele status van uw bestelling.

Bezorging

CARTRIDGEonline.be houdt de prijs voor u zo eenvoudig en transparant mogelijk. U kunt de verzendkosten hier nazien per land: Verzendkosten

Wij leveren via DPD, UPS en Postnl. Indien u niet aanwezig bent zal de chauffeur een briefje achterlaten waar u hem op kan contacteren. Het kan ook zijn dat onze groothandel rechtstreeks levert. Wij laten U dit dan weten via mail.

Klantenservice

Bent u toch niet tevreden over uw bestelling? Dan kunt u de producten weer terug sturen. Onze klantenservice helpt u graag met vragen over het retourneren. Heeft u vragen omtrent de levering van uw bestelling, neemt u contact met ons op via e-mail


Garantie

CARTRIDGEonline.be heeft het doel om hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Dit bereiken we door onze laagste prijs en tevredenheids garanties. 

  • CARTRIDGEonline.be's Herroepingsrecht: Volgens het Europese verzakingsrecht heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst. De verzendingskosten zijn steeds ten laste van de klant. Het verzakingsrecht is niet van toepassing voor producten op maat gemaakt voor de klant. Het Europese verzakingsrecht geldt eveneens niet voor zakelijke klanten.

  • CARTRIDGEonline.be's laagste prijs garantie:

    Wij bieden de beste prijsgarantie op al onze artikelen van ons huismerk.

  • Gecertificeerd voor gegevensbescherming:

    Niets is belangrijker dan de bescherming van uw gegevens - dat is de reden waarom wij altijd werken met gecertificeerde SSL-codering wanneer uw bestelling begint. Om de wijze van betaling zo veilig mogelijk te maken, hebben wij deze herhaaldelijke getest en een gecertificeerde certficiaat bij RapidSSL afgenomen. Zo kan u er zeker van zijn dat uw informatie veilig over het internet wordt verstuurt.

    Al onze betalingen worden veilig afgehandeld door Multisafepay.


Beoordelen