Printer type

Inktpatronen en toner kiezen volgens Brother printer model

Bij een Brother printer horen Brother inktpatronen en toner. Maar hier wilt u natuurlijk niet te veel geld aan uit hoeven te geven. Waar kunt u goedkope inktpatronen Brother vinden, en waar moet u op letten bij het aanschaffen van inkt en toner?

Brother inktpatronen waar te koop?

Inktpatronen en toner voor printers van het merk Brother zijn in winkels te koop, maar vaak bent u goedkoper uit online. En hiervoor hoeft u ook nog niet eens de deur uit om naar een van de Brother inktpatronen verkooppunten toe te gaan: de inkt en toner wordt gewoon bij u thuis afgeleverd.
Online heeft u verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om Brother inktcartridges en toner van het originele merk te kopen, maar dit is wel een stuk duurder dan het huismerk. Nu denkt u misschien dat de producten van het printermerk zelf betrouwbaarder en van hogere kwaliteit zijn dan de huismerkcartridges, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Inkt en toner van het huismerk zorgt meestal voor afdrukken van een hoge kwaliteit, voor een lagere prijs.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van Brother inkt en toner?

Bij het aanschaffen van inkt en toner is het belangrijk dat u erop let dat de producten geschikt zijn voor uw type printer. Op de printer zelf, vindt u het serienummer van de printer. Op de website kunt u dit nummer selecteren, waarna u de geschikte toner en inktpatronen voor dit type te zien krijgt. Heeft u bijvoorbeeld een DCP-J4110dw of een DCP-195c, dan selecteert u deze, waarna u een pagina met inktpatronen Brother DCP-j4110dw en dcp-195 te zien krijgt. Vervolgens kunt u selecteren welke soort en welke kleuren toner en inkt u graag wilt hebben, en deze bestellen.
Een andere manier om toner en inktpatronen die geschikt zijn voor uw printer op te zoeken, is om uw oude cartridge erbij te nemen en dit nummer in te voeren in de zoekbalk. Zo krijgt u de bestelpagina van dezelfde soort cartridge te zien, en weet u zeker dat deze geschikt is voor uw printer.