Canon

  • Cartridge nummer
  • Printer type

Koop de goedkoopste Canon inktcartridges bij CartridgeOnline

Heeft u nieuwe inktcartridges nodig voor uw Canon printer en bent u op zoek naar goedkope inktpatronen van Canon? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden inktcartridges voor alle printers. Selecteer het type cartridge dat u nodig hebt, en binnen 24 uur wordt het naar u opgestuurd.

Goedkope Canon inkt kopen

Bij ons koopt u de goedkoopste inktpatronen van Canon. Dit komt omdat CartridgeOnline uitsluitend huismerken biedt. Deze zijn goedkoper dan de originele merken, omdat er puur gefocust wordt op het produceren van inkt, en er niet gecompenseerd hoeft te worden voor lage prijzen van printers. Maar dit maakt de huismerk cartridges niet slechter. Ze worden altijd getest en gecontroleerd op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat ze niet onderdoen voor de inktcartridges van het “echte” merk. In principe bent u bij ons dus beter uit voor een lagere prijs.

De juiste Canon inktpatronen selecteren

Niet elke Canon cartridge past in elke Canon printer. Het is daarom van belang dat u de juiste selecteert. Via ons handige zoeksysteem kunt u zelf uw cartridgenummer aanklikken, en u wordt meteen naar de overeenkomstige pagina van de nieuwe cartridge gebracht. Zo weet u zeker dat u de goede hebt. Een andere optie is het selecteren van uw type printer. U krijgt vervolgens een lijst te zien met verschillende soorten cartridges die geschikt zijn voor deze printer. Hierbij kunt u kiezen voor één kleur, maar u kunt ook alle vier de kleuren in één keer aanschaffen. Hiermee bespaart u in de totale kosten, én heeft u altijd een voorraadje inkt in huis.

Inktpatronen voor Canon PIXMA

Ook voor de serie Canon PIXMA Inkjet printers biedt CartridgeOnline een verzameling aan inktcartridges. Scroll bij ‘type printers’ naar beneden voor de hele lijst, en selecteer het type dat u nodig heeft, bijvoorbeeld inktcartridges voor de Canon MG4250 of de Canon MG5550. Cartridges voor deze printers worden vaak in een groter formaat geleverd, aangegeven met XL. Dit is handig, want zo kunt u lang genieten van uw prachtige afdrukken.

Canon cartridges bij CartridgeOnline

Inktcartridges voor Canon printers koopt u bij CartridgeOnline, de goedkoopste van België. Inktpatronen van hoge kwaliteit en lange levensduur, die snel bij u thuis geleverd worden. Zo hoeft u nog niet eens de deur uit om nieuwe inkt aan te schaffen. Gemakkelijk gezocht binnen de webshop en met slechts enkele drukken op de knop besteld, zodat u snel weer aan de slag kunt. De snelle levering via UPS of DPD garandeert dit, net als het feit dat wij er altijd voor zorgen dat onze cartridges op voorraad zijn. Bestel nu, zodat u niet langer zonder inkt voor uw printer hoeft te zitten!

#goedkoopste canon inktcartridges
#goedkoopste inktpatronen canon
#inktpatronen canon colruyt
#canon inktpatronen 551
#inktpatronen canon pixma
#inktpatronen canon vervangen
#goedkope inktpatronen
#inktpatronen canon pixma mg5650