hp cartridge en toners vergelijken

hp print cartridge en toners vergelijken

Heb je een print cartridge nodig voor uw laserprinter of kopieerapparaat van het merk HP? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij kunnen je helpen met het uitzoeken van een goede toner voor je HP printer.

Een goede hp print cartridge voor elk budget


Het maakt niet uit hoe hoog je budget is, voor iedereen is er een geschikte toner aanwezig die kan voldoen aan jouw wensen. Op de verpakking van elke HP cartridge staat een getal, gevolgd door een letter. Deze letter staat voor de klasse waarin de toner zich bevindt:

  • Een L staat voor de Economy tonercartridges: hierbij betaal je de laagste prijs, en is het aantal afdrukken dat je ermee kunt maken het laagst.
  • Een A staat voor standaard tonercartridges: hierbij heb je een gemiddeld aantal afdrukken dat je kunt maken, voor een gemiddelde prijs.
  • Een x staat voor een tonercartridge met een hoge capaciteit: deze zijn het duurst, maar je kunt er wel veel afdrukken mee maken. De printkosten per pagina zijn bij deze cartridges dus het laagst.

Voordelen van huismerk HP print cartridge


Voor HP printers zijn HP cartridges verkrijgbaar die niet gemaakt zijn door het officiële merk. Deze alternatieven zijn vaak goedkoper en geven dezelfde kwaliteit.

  • Met een toner van ons huismerk van HP kun je altijd rekenen op een goede kwaliteit. Je kunt altijd uitgaan van betrouwbaarheid, ten opzichte van de officiële alternatieven.
  • De printkwaliteit van een huismerk HP cartridge is even goed als de originele indien je ook oem poeder gebruikt. Cartridgeonline gebruikt altijd oem poeder.

Koop een HP print cartridge aan de beste prijs


Via onze site kun je dus gemakkelijk op zoek gaan naar huismerk HP toners die passen bij jouw budget en bij jouw printer. Zo kun je altijd betrouwbare afdrukken maken, van de hoogste kwaliteit.