Koop inkt voor je printer HP

Koop inkt voor printer HP

Inkt voor printer kopen? Weet je niet goed welke soort inkt je daarvoor moet bestellen? Wij helpen je graag verder. Op deze pagina wordt meer uitleg gegeven over de verschillende soorten HP inkt die je kunt kopen. Voor een HP printer zijn ook huismerk inktcartridges verkrijgbaar deze geven dezelfde kwaliteit en zijn veel goedkoper. De voordelen van huismerk inkt van HP zijn namelijk veel groter dan die van originele inktpatronen.

Verschillende soorten inktpatronen


De inktcartridges van HP komen in verschillende soorten en maten. Hierdoor kan het erg onoverzichtelijk lijken, en kan het zijn dat je niet meer weet welke verpakking je moet hebben. Daarom geven wij je iets meer uitleg. Ten eerste is het belangrijk dat je goed weet wat het type van je printer is. Niet elke cartridge past namelijk in elke printer. De nummers op de verpakkingen geven aan of de inktcartridge geschikt is voor jouw printer.
Daarnaast zijn er nog verschillende verpakkingen te koop voor elke printer. Deze zijn als volgt:

  • Standaard cartridges: dit zijn cartridges waarmee je een gemiddeld aantal afdrukken kunt maken. Deze zijn ideaal wanneer u niet vaak print, en betaalbare inktpatronen wilt kopen.
  • XL cartridges: verpakkingen met een XL achter het nummer geven aan dat de inktcartridge een extra grote capaciteit heeft. Hiermee kun je dus een stuk meer afdrukken maken dan met een standaard cartridge. In totaal ben je hiermee voordeliger uit, omdat de prijs per pagina tot 50% goedkoper is dan met een standaard inktpatroon. De XL cartridges zijn dus ideaal voor wanneer je wat vaker print.
  • Multipacks: Dit zijn verpakkingen waarin twee tot vier inktpatronen ineen zitten. Hierbij betaal je een lagere prijs dan wanneer je elke cartridge los zou kopen. Je kunt hiermee besparen. Daarnaast heb je met deze verpakking altijd een voorraadje in huis, waardoor je minder vaak naar de winkel hoeft.
  • Foto- en OfficeJet Valuepacks: met Valuepacks krijg je inktcartridges geleverd met fotopapier of zakelijk papier van de hoogste kwaliteit. Zo ben je tot 30% goedkoper uit dan wanneer je deze producten los zou aanschaffen.

Voordelen van huismerk HP inktpatronen

  • Huismerk inktcartridges zijn betrouwbaar en functioneren altijd goed.
  • Met een cartridge van cartridgeonline.be print je altijd met de hoogste kwaliteit.
  • Onze huismerk inktcartridges printen gemiddeld 50% meer pagina’s dan originele cartridges, waardoor je veel geld bespaart.

Koop daarom ook een huismerk inktcartridge, passend bij jouw budget en jouw printer, en ga aan de slag om afdrukken te maken van de hoogste kwaliteit!