goedkope printer inkt kopen in België

Waar kan je printer inkt kopen in België?

De inkt is op, en je hebt dus weer nieuwe printerinkt nodig. Wij helpen je met het kopen van de beste en goedkoopste inktpatronen. Bij ons kan je printer inkt kopen. 

Online printer inkt kopen of bestellen

Niet elke inktcartridge past echter op elk type printer. Voordat je nieuwe inkt gaat aanschaffen, is het dus belangrijk dat je goed weet wat het merk en type van jouw printer is. Deze informatie kun je vinden op de printer zelf. Wanneer je dit weet, kun je de juiste inktcartridge voor jouw printer kopen. De patronen van de printermerken zelf zijn vaak erg duur, omdat ze moeten compenseren voor de goedkope printers. Daarom is het voordeliger om cartridges te kopen die geproduceerd zijn door een huismerk, die wel geschikt zijn voor jouw printer. Deze cartridges werken even goed en leveren een dezelfde kwaliteit. Het is dus voordeliger om huismerk inktcartridges te kopen die gemaakt zijn door een iso 9001 gerificieerde fabrikant.

Goedkope printer inkt kopen

Wanneer je het juiste merk en type van de printer weet, kun je nog kiezen welke cartridge je wilt hebben. Print je bijvoorbeeld alleen in zwart wit, dan heb je zwarte inkt nodig. Daarnaast kun je nog gekleurde printerinkt kopen. De beschikbare kleuren zijn blauw, rood en geel. Deze kleuren kunnen samen met zwart alle kleuren produceren. Je kunt ze in een set kopen, maar ook los. Wanneer de printer een melding geeft dat een bepaalde kleur bijna op is, kun je deze los kopen.

Printer kopen met goedkope inkt

Inktcartridges zijn te koop in verschillende formaten. Wanneer je vaak print, is het vaak voordeliger om een grotere cartridge te kopen. Hierbij is de inktprijs per milliliter lager dan bij een kleinere inktcartridge. De verpakkingen van zwarte cartridges zijn meestal sowieso al groter, omdat zwarte inkt het vaakst wordt gebruikt bij het printen.

Koop de voordeligste inkt online


Wil je de voordeligste inkt voor jouw printer, zoek dan naar huismerken die geschikt zijn voor jouw merk en type printer. Let hierbij goed op welke kleur inkt je graag wilt, en hoe groot de cartridges moeten zijn.